Tel: +86 755 2357 1734

Menigte: +86 189 2287 9832

E-mail:

Blogs/nieuws

Thuis - Over ons - Blogs/nieuws - Come trovare un fornitore professionale di stampi e utensili in plastica con un prezzo competitivo dalla Cina?

Come trovare un fornitore professionale di stampi e utensili in plastica con un prezzo competitivo dalla Cina?

02. 28, 2022

Het kunststof spuitgieten wordt steeds populairder in de moderne industriële productieomgeving. Als u een herhaald massaproduct tegen lage kosten wilt produceren, is de gietoplossing de snelste en goedkoopste oplossing voor u. Het is dus erg belangrijk om een professionele leverancier van kunststof matrijzen en gereedschappen te vinden om hoogwaardige kunststof matrijzen en gereedschappen te bouwen met een concurrerende prijs voor alle nieuwe behoeften / projecten voor kunststofgieten. China-mallen zijn uw beste keuze als u een concurrerende prijsvormoplossing vindt


Neem een voorbeeld in de auto-industrie, een kleine personenauto, er zijn in totaal ongeveer 6000 sets gereedschappen nodig (inclusief kunststof injectiegereedschappen, stempelgereedschappen, schuimgereedschappen en spuitgieten). Normaal gesproken is uw bedrijf wereldleider in uw branche, u moet een strikt en stabiel supply chain-systeem hebben en u wilt direct de tier 1- of tier 2-autoleverancier kiezen. Maar als u het tier 2-autobedrijf bent, hoe kunt u dan uw eigen leverancier kiezen, vooral voor uw gereedschapsleverancier? Kiest u toch voor de industriële leider voor tooling of kiest u gewoon voor een leverancier met de laagste prijs? Het lijkt erop dat het geen goede optie voor je is. Als u kiest voor het bedrijf dat dienst doet voor het leidende bedrijf, zijn er normaal gesproken veel meer kosten en minder efficiënt voor reactietijd en service. Als u de goedkoopste leverancier kiest, kan deze een zeer slechte kwaliteit hebben en enkele andere risico's. Te veel bedrijven vallen in deze 2 verkeerde inkoopstrategie en klagen altijd omdat ze zo slecht zijn en geen keus hebben.


Best times Mould & plastic products technology Ltd als middelgrote professionele fabrikant van kunststof spuitgietmatrijzen, hebben we moeite om uw strategische, langdurige partner voor kunststof matrijzen en gereedschappen te zijn met een concurrerende prijs. We bedienen al vele jaren veel klanten uit Amerika, Canada, de EU, enz. en bouwen onze reputatie op met onze hoge kwaliteit en rijke ervaring.


Als u een uitbestede leverancier van gereedschap vindt uit een goedkoop gebied. Als u een vertrouwde en professionele leverancier van kunststof spuitgieten vindt, laat het me dan weten, wij zullen u helpen de betere oplossing te vinden. Laat het me weten en we geven je meer vertrouwen voor je nieuwe project.


Hoe vind je een professionele plastic mal