Tel: +86 755 2357 1734

Menigte: +86 189 2287 9832

E-mail:

Over ons

Thuis - Over ons

Bedrijfsprofiel

Best Times Mould & Plastic is een bedrijf dat kunststof spuitgietmatrijzen produceert en op maat spuitgiet. Het bedrijf heeft 15 jaar ervaring in de matrijzenbouw en kunststofgietindustrie. Best Times Mould & Plastic werd opgericht in het jaar 2007 en is gevestigd in de stad Shenzhen, de provincie Guangdong, China.


Best Times Mould & Plastic Products Technology Ltd. heeft een fabriek van 6500 vierkante meter met 130 medewerkers. We hebben een professioneel engineering- en productieteam met uitgebreide ervaring op het gebied van matrijzenbouw en kunststof spuitgieten. We zijn uitgerust met precisie CNC-bewerkingscentrum, EDM, spiegel-EDM, draadvonk, freesmachine, slijpmachine voor het vervaardigen van zeer nauwkeurige mal om te voldoen aan de eisen van onze klanten op het gebied van kosten, hoge kwaliteit en snelle doorlooptijd.


Best Times Mould & Plastic is tevens uitgerust met geavanceerde kunststof spuitgietmachines van 60 Ton tot 2500 Ton sluitkracht, inclusief multi-shot spuitgietmachine voor 2-shot & 3 shot spuitgieten.

Ons team

Bij Best Times Mould & Plastic hebben we de professionele ingenieursteams en zakelijke teams, de meeste van hen hebben meer dan 10 jaar ervaring in de matrijzenindustrie en de spuitgietindustrie, met name voor medische, elektronica- en autoproducten. Ons team omvat 10 schimmels ontwerpers, 2 offerte-ingenieurs, 5 projectingenieurs, 3 Q.C-ingenieurs, 8 verkoopspecialisten met meertalige mogelijkheden om onze klanten uit de VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, het VK, Spanje, Polen, Tsjechisch, enz.

Markten die we bedienen

Best Times Mould & Plastic bedient onze klanten van auto's, elektronica, medische & laboratoria, huishoudelijke apparaten, telecom, verlichting, elektrische, industriële apparatuur, verpakkingen, pijpfittingen, sport en vrije tijd, speelgoed, motorfietsen, kookgerei , enzovoort.

We worden vertrouwd door veel klanten uit de VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, het VK, Spanje, Polen, Tsjechië, enz. We zijn hier om aan uw behoeften te voldoen voor nieuwe projecten en producten op maat.

Een offerte aanvragen