Tel: +86 755 2357 1734

Menigte: +86 189 2287 9832

E-mail:

Ontwerp en prototyping

Thuis - Diensten - Ontwerp en prototyping

Onderdeelontwerp en prototyping

Als u het kunt dromen, kunnen wij het bouwen.

Best times Mould & plastic products technology ltd. heeft veelzijdige ontwerp- en ontwikkelingsmogelijkheden en werkt samen met ons diverse klantenbestand om zeer creatieve oplossingen voor productontwerp te produceren. Door samen te werken met klanten, van startups tot grote OEM's, brengen we productideeën efficiënt en naadloos op de markt met de volledig geïntegreerde reeks productontwikkelingsmogelijkheden van Best Times Mould.


Beginnend met conceptideeën en digitaal ontwerp, neemt ons team van ervaren ontwerpers de visie van de klant over en brengt deze tot leven. Met onze Engineering-mogelijkheden bevestigen we de functionaliteit van de visie van de klant met behoud van het creatieve imago. We produceren kleimodellen op ware grootte met behulp van onze zeer nauwkeurige 5-assige freesmachines. Uitgevoerd met de hoogste kwaliteit en inzet,


Best times Mould & plastic products technology ltd. Creative Services ondersteunt de behoeften van de klant, van Ideaation tot Releases en Prototypes op productieniveau.


U definieert het kader - Wij leveren de oplossingen.

Productontwerp

Productontwerp

Productontwerp

Productontwerp

Voorlopig ontwerp

Voorlopig ontwerp

Voorlopig ontwerp

Voorlopig ontwerp

Voorlopig ontwerp

Voorlopig ontwerp

Voorlopig ontwerp

Voorlopig ontwerp

Onze ingenieurs zullen met u samenwerken voor uw op maat gemaakte onderdeelontwerp en prototype vóór de fabricage van matrijzen en kunststof spuitgieten om ervoor te zorgen dat het ontwerp 100% voldoet aan de gereedschapsnormen en vormvereisten van de klant.

Een offerte aanvragen