Tel: +86 755 2357 1734

Menigte: +86 189 2287 9832

E-mail:

FAQ

Thuis - Over ons - FAQ

 • 10.Q:Kun je matchen met een bepaalde kleur?

  Ja, we kunnen een specifieke kleur matchen met de monsters. Of match een specifieke kleur zie RAL of PANTONE kleurnummer.

 • 11.Q:Hoe zit het met uw betalingstermijn voor schimmels en onderdelen?

  Betalingsvoorwaarden mal: 50% bij bestelling, 40% bij eerste betaling, 10% voordat de mal wordt verzonden. Het is bespreekbaar. Gedeeltelijke betalingsvoorwaarden: 50% bij bestelling, 50% vóór verzending van de producten. we zijn flexibel op de betalingstermijn van schimmels om onze klanten te ondersteunen.

 • 12.Q:Wat is de doorlooptijd voor een kunststof mal en spuitgietprocessen?

  De doorlooptijd van de spuitgietmatrijs geteld vanaf de goedkeuring van de matrijstekening en de ontvangst van de aanbetaling tot de eerste matrijsproef (T1), normaal gesproken duurt het 3 weken tot 5 weken voor T1-monsters voor kleine en middelgrote schimmels. Voor sommige grote mallen en gecompliceerde schimmels kan het 6 ~ 8 weken duren voor T1-monsters. De doorlooptijd van het spuitgieten geteld vanaf de goedkeuring van het monster en de ontvangst van de aanbetaling tot de productie-afwerking, de bestelhoeveelheid bepaalt de benodigde doorlooptijd, normaal gesproken 3 tot 15 dagen. Het hangt er van af.

 • 13.Q:Zal Best Times Mould een DFM-rapport naar de klant sturen?

  Ja, Best Times Mould stuurt een DFM-rapport (design for manufacturing) en zelfs een matrijsstroomanalyse voordat de matrijsconstructie wordt gestart voor beoordeling/goedkeuring door de klant.

 • 14.Q:Zal Best Times Mould een matrijsontwerp ter goedkeuring opsturen?

  Na DFM-goedkeuring stuurt Best Times Mould het matrijsontwerp ter goedkeuring en Best Times Mould begint niet met staalsnijden voordat de klant goedkeuring heeft gekregen voor het matrijsontwerp.

 • 15.Q:Hoeveel plastic monsters worden gratis verstrekt?

  Best Times Mould zou normaal gesproken 5 ~ 10 schoten leveren met proefmonsters van de eerste mal met poort (indien aanwezig), afhankelijk van de grootte van de onderdelen, het zou vracht zijn om te verzamelen.

 • 16.Q:Hoe houdt Best Times Mould alle matrijsgegevens bij?

  Best Times Mould houdt alle definitief goedgekeurde 2D-, 3D-maltekening- en wijzigingsdocumenten bij en stuurt deze naar de klant voor een bestand om toekomstige verwarring te voorkomen in het geval dat technische wijzigingen nodig zijn.

 • 17.Q:Hoe de kwaliteit vóór verzending te controleren?

  Verzending kan alleen worden geregeld na Best Times Mould QC-inspectie PASS, of QC-inspectie PASS van de klant, of indien nodig inspectie PASS door een derde partij. En Best Times Mould zal er altijd zijn om volledige ondersteuning te bieden.